Reduceri de pret – Prestashop 1.7

Reduceri de pret - Prestashop-1.7

Cum aplicam reduceri de pret - Prestashop 1.7

Pentru aplicarea unei reduceri de pret in Prestashop 1.7 avem cativa pasi simpli dupa cum urmeaza: Accesam sectiunea Produse din Catalogul de Produse si selectam produsul pentru care dorim sa aplicam reducerea. Mergem in tab-ul Preturi (Pricing) si in aceasta fereastra vom completa datele necesare aplicarii reducerii de pret.

Reducere pret pas 1 - Prestashop 1.7

Asa cum se observa si in imagine, alegem „Adaugare pret specific” (Add a specific price). Se vor deschide cateva campuri unde putem selecta: valuta, pentru ce tara este valabila reducerea de pret, pentru ce categorie de utilizator (vizitator, oaspete, client). Putem chiar seta ca reducerea de pret sa fie acordata unei singure persoane prin adaugarea numelui acestuia in campul „Client” (Customer).

In cazul in care produsul are combinatii – reducerea poate fi aplicata pentru toate combinatiile la fel sau independent, diferite reduceri sau nu pentru variantele produsului in parte.

Selectam perioada pentru care se aplica reducerea in campurile „Disponibil de la” „Disponibil pana la” (Available from, Available to). Continuam cu „Aplicarea reducerii de” (Apply a discount of) – in cazul nostru 10 – si tipul de reducere aplicat, adica reducere ca procent sau ca valoare. Pentru exemplul nostru am selectat reducere procentuala de 10%. Dupa care apasam butonul „Salveaza/Applica” (Apply). Astfel am creat reducerea de pret.

Reducere pret pas 2 - Prestashop 1.7

Dupa salvare, in tab-ul de Preturi (Pricing) va aparea in partea de adaugare preturi specifice un camp completat cu promotia noastra creata. Puteti observa acest lucru in imaginea de mai jos.

Reducere pret pas 3 - Prestashop 1.7

In final, mergem in front-office si verificam daca datele introduse sunt corecte si reducerea se aplica in mod corespunzator, asa cum am dorit.

Reducere pret pas 4 - Prestashop 1.7

Pentru cei care doresc sa vizioneze varianta video al acestui tutorial – il puteti accesa mai jos. Daca v-a placut, va rugam sa ne dati un like pe Youtube si asteptam sugestiile si comentariile voastre! Totodata, va invitam sa va abonati la canalul nostru, pentru ca urmeaza multe tutoriale cu informatii utile si interesante legate de Prestashop si nu numai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *