Platforme recomandate

Platforme recomandate pentru dezvoltarea afacerii online

Din momentul in care te-ai decis sa iti pornesti sau sa iti extinzi afacerea in mediul online, urmatorul gand este sa te hotarasti asupra platformei pe care o vei folosi.

Mai multe variante pentru un magazin online sunt disponibile in prezent – Woocommerce, Prestashop, Magento, OpenCart – ca solutii open-source sau poti apela la o solutie gata “preparata” cum ar fi Shopmania, Bluegento, GoMag ori ContentSpeed.

 

 

poza articol ce platforma sa aleg1

Recomandarea noastra este sa folosesti o solutie open-source, cum ar fi Woocommerce (WordPress) sau Prestashop pentru ca dezvoltarea afacerii tale sa beneficieze de un viitor maleabil asa cum ti-l doresti in diferitele etape ale dezvoltarii.

Amandoua variantele recomandate sunt gratuite, la indemana, pot fi instalate cu usurinta pe domeniul tau si pot fi modelate si modificate oricand in functie de ceea ce doresti sa-i prezinti clientului.

Atat Woocommerce cat si Prestashop contin gata implementate functii de baza care te ajuta in a-ti prezenta produsele pe site, pentru partea de logistica (inregistrare clienti, comenzi, setare curieri, modalitati de plata), pentru partea de contabilitate si gestiune (administrare de stoc, emitere facturi, proceduri simple pentru retururi), posibilitatea de a crea promotii pe anumite perioade sau intervale de timp (zile sau anumite ore).

Avantajele principale ale unei solutii open-source fata de una gata “preparata” este in primul rand ca nu depinzi de un anumit template pentru site-ul tau si ca iti poti personaliza magazinul asa cum doresti, oricand – prin adaugare de module ajutatoare, si, in plus, detii controlul 100% asupra site-ului tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *